KASTAMONU / TOSYA - Atabinen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atabinen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No 5 TOSYA / KASTAMONU
Vizyon
Sanatı eğitimle yaşam biçimine dönüştürerek, üreten ve kendini geliştiren insanlar yetiştirmek.
Mesleki eğitimi yeniden yazmak için varız
Derslik :12<
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ
SABAH 08:20-12:20 ÖĞLEN 13:30-16:40
DOGALGAZ
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
OKULUMUZUN PANSİYONU BULUNMAMAKTADIR.OKULUZDA OKUYAN KIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇEMİZDE BULUNAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFINA AİT (SYDV) FAZIL BOYNER YURDUNDA KALMAKTADIRLAR.
0 - OKULUMUZA AİT LOJMAN BULUNMAMAKTADIR.
Ulaşım
İLÇE MERKEZİNDE MERKEZİ BİR NOKTADA YER ALMAKTADIR.TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE KOLAYCA İLÇENİN HER YERİNDEN ULAŞILABİLMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZ TAŞIMALI KAPSAMINDA OLUP, KÖYLERDEN GELENLER SERVİSLE OKULA ULAŞIMLARI SAĞLANMAKTADIR. AYRICA İLÇE MERKEZİNDE ÖZEL SERVİSLE GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ BULUNMAKTADIR.ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ İLE DE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.
Yerleşim Yeri
Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi NO:5 Tosya / KASTAMONU (Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Karşısında )
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KASTAMONU İL MERKEZİNE 70 KM UZAKLIKTADIR. TOSYA İLÇE MERKEZİNDE OLUP TOSYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN KARŞISINDADIR. .
Kontenjan Bilgileri
AMP ALANI YOK 9. SINIF 31 KONTENJAN BOŞ, AMP ÖZEL EĞİTİM 9. SINIF O KONTENJAN BOŞ, AMP SINIF ÇOCUK GELİŞİMİ 10. SINIF 21 KONTENJAN BOŞ, AMP SINIF HASTA VE YAŞLI BAKIMI 10. SINIF 9 KONTENJAN BOŞ,
Taban-Tavan Puan Bilgileri
9.SINIF 157,130 ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI 10.SINIF 160,300 HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ ALANI 10.SINIF 174,859 HAFİF DÜZEY ZİHİNSEL ENGELLİLER (İş Yer. Çalışmayan) 9.SINIF 233,362 10.SINIF 215,674
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda geleneksel olarak her yıl sınıflar arası Masa Tenisi ve Voleybol müsabakaları düzenlenmektedir. Kros yarışmaları için hazırlanılmış ve Kastamonu’ya öğrenci götürülmüştür. Hentbol, Basketbol ve Futsal alanında da çalışmalar yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Diğer Hususlar